Clubnieuws

Nieuwsbrief juli 2020

nov 25, 2020

Hoewel het weer niet altijd die indruk geeft zitten we middenin de vakantieperiode tussen corona en het nieuwe seizoen. We hebben de eerste (oefen)wedstrijden alweer achter de rug en we kunnen alvast vooruit kijken naar de seizoensopening van 2020-2021. In deze nieuwsbrief de belangrijkste nieuwtjes in komkommertijd.

Sneak preview nieuwe tenues

De samples zijn binnen en Robey gaat met onze feedback de definitieve ontwerpen laten produceren die voor de eerste competitiewedstrijd in september binnen moeten zijn.

Details zoals het formaat van de logo’s en de kleur van de borst van het thuisshirt (wordt zwarter) van het thuisshirt worden aangepast maar de tenues worden prachtig. De webshop komt ook binnenkort live, meer info volgt zsm.

Keeperstenues 2020-2021

Ook onze keepers hebben hun voorkeur uitgesproken over hun nieuwe tenue voor komend seizoen en op uiterst democratische wijze zijn we uitgekomen op Neon Orange waarin onze Buffons vanaf komend seizoen hun kunsten gaan vertonen. We denken dat dit tenue een mooi contrast gaat vormen met het zwart-blauw van de veldspelers.

Terugblik zomercorona toernooi

We hebben 4 juli een geslaagd zomertoernooi gehad met de eerste wedstrijden na maanden en het was een hele geslaagde dit keer ondanks het weer. Met een party tent, 8 enthousiaste SDV-teams (al dan niet gecombineerd) hebben we een heerlijke voetbaldag beleefd. De Veteranen schopten het tot de top 4 na verlies van het 1e in de kruisfinales en uiteindelijk greep ons 2e de beker, proficiat aan Wouter en zijn mannen! Dit zomertoernooi wordt een jaarlijkse traditie en deze editie smaakte sowieso naar meer.

Sterk Door Voetbal, Sterker door Vriendschap!