Onze waarden

Sterk Door Voetbal

Naast bier een bitterballen wordt er al sinds 1947 fanatiek gevoetbald. Ons eerste elftal speelt in de 4e klasse en speelt altijd een bezienswaardige wedstrijd op ons prachtige hoofdveld. Dit jaar wordt er in nieuwe tenues gespeeld om nog meer eenheid uit te stralen. Naast de gezelligheid wordt er ook gemiddeld twee keer per week getraind en worden er veel vriendschappelijke partijtjes gespeeld.

Ook is spelen in de zaal een optie bij SDV!

Sterker Door Vriendschap

Onze vereniging bestaat uit 11 veldteams en 2 zaalteams die flink verschillen in leeftijd. Er zijn studententeams maar ook een aantal fanatieke veteranen. Hetgeen dat ons één vereniging maakt is dat we stuk voor stuk vriendenteams zijn waarbij de derde helft meestal het langst duurt. Daarnaast worden er elke maand evenementen georganiseerd zoals de befaamde mosselavond, fifa-toernooien maar ook een biercantus.

SDV dames 1 1993: M. Cornet, N. Maccow, M. Teerds, M. v.d. Sanden, M. Scholten, K. de Jager, S. Hofman, C. Speelpenning, P. Naipal, E. Los, A Meijboom, A. Wijnhoud, H. v.d. Laan, M. v. Vliet-de Jager, L. Nieuwenhuis

Sterk Door Vrouwen

Onze bardames zorgen elke zaterdag dat het in de kantine levendig en gezellig is. Deze vrijwilligers zijn dan ook onmisbaar voor onze vereniging.

Sinds het seizoen 2020-21 voetbalt er ook een damesteam in S.D.V. kleuren. In combinatie met het andere mannelijke zaalvoetbalteam vertegenwoordigen zij onze club in de zaal.

Kom spelen bij de gezelligste voetbalvereniging van Rotterdam

Onze bestuursleden

Chris Claase

Chris Claase

Voorzitter

Adriaan Liefaard

Adriaan Liefaard

Vice-voorzitter

Remko van de Watering

Remko van de Watering

Penningmeester & (wedstrijd)secretaris

Cas Hilferink

Cas Hilferink

Inkoop

Jeroen Arts

Jeroen Arts

Technische staf & Marketing