Clubnieuws

Nieuwe tenues

nov 9, 2020

Om meer eenheid en samenhorigheid te creëeren binnen onze vereniging vonden we het belangrijk dat elk team in hetzelfde tenue voetbalt en beschikt over voldoende materialen om een wedstrijd te spelen maar ook om te trainen. Omdat veel van onze teams al heel lang in hetzelfde tenue spelen maar er ook een aantal nieuwe teams, en dus ook nieuwe tenues, bij zijn gekomen, was er veel verschil in de kleding.

Na enig rondvragen kwamen we bij sportbedrijf Robey. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het maken en leveren van allerlei voetbalkleding. We zijn hierbij ook erg enthousiast dat we mogen aankondigen dat we een 3 jarig sponsorcontract aangaan waarbij Robey de gehele club van nieuwe tenues voorziet. We hebben een nieuw tenue laten ontwerpen in onze clubkleuren. Daarnaast hebben we een uittenue bedacht die in het teken staat van ons 75-jarige jubileum. Naast het nieuwe logo op de borst, staan ook de twee oude logo’s op de achterkant van het shirt. Als laatste zorgt Robey ook voor alle extra artikelen voor het 1e elftal zoals trainingspakken, presentatiejassen en tassen.

Via de webshop is het mogelijk om extra kleding of leuke accessoires te bestellen waarmee ook de club gesteund wordt. In samenwerking met React sportswear is het ook mogelijk om deze kleding te laten bedrukken met je favoriete rugnummer of je eigen naam.